il fac de mult si am vazut multe variante pe net si in reviste.Eu va prezint varianta mea.
5 oua
1 praf de copt
5 linguri de faina
sare, piper
5 masline
5 felii salam uscat
5 felii salam cu sunca
3 ardei de 3 culori
50 g cascaval taiat cubulete
mac, susan, boia dulce, curry
se bat ouale bine cu un praf de sare pana se face o spuma ca de pandispan, se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se amesteca usor.Apoi se toaca marunt salamurile, maslinele fara samburi, cascavalul cubulete si ardeiul colorat.Se adauga peste oua.Se unge cu unt o tava de chec si se presara cu pesmet.Se toarna amestecul inauntru. Se presara deasupra in diagonala mac, susan si boia.Se da la cuptorul incins dinainte pana se umfla si se rumeneste.E foarte aspectuos atat intreg cat si taiat felii si copiii mai ales iubesc aperitivul asta colorat.