Chec aperitiv cu surimi

de ianculubita in Fructe de mare, 12 Apr 2013 | 6952 vizualizari

 

Va plac fructele de mare??? daca da,va recomand acest aperitiv delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet surimi
  • 200 g parmezan sau cascaval
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura lapte
  • sos pentru servit (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu surimi:

Batem bine ouale cu faina si drojdia, adaugam branza rasa, ulei, lapte iar la urma surimi taiat marunt; rasturnam in forma cu hartie de copt si lasam la foc mic aproape 1h; dupa ce s-a racit se poate servi optional cu ce sos doreste fiecare.

Eu am folosit un amestec de sos mexican si curry

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun fancy: omleta cu carne de rac si rucola