Este bun tare, da bine pe farfurie si se poate prepara cu ingrediente diversificate. Eu azi am folosit salam sasesc ca nu este gras, ardei gras rosu si castravete murat. Rezultatul final foarte gustos doar un picut sarat fiindca nu am tinut cont de sarea din salam si castravetele murat. Greseala asumata si va sfatuiesc sa tineti cont de ingredientele care contin sare si vin adaugate in compozitia de chec. M-am inspirat dupa reteta Jamilei, multumesc Jamila
Se spala ardeiul si se taie cubulete mici, castraveciori se taie cubulete mici la fel si salamul.
Intr-un castron spargem ouale si le mixam bine pana isi maresc volumul, apoi adaugam uleiul. Mai mixam un picut si adaugam faina amestecata cu praful de copt. Cu o paleta incorporam de jos in sus pana se integreaza faina in compozitie, apoi adaugam: salamul, ardeiul si castraveciorii. Amestecam, apoi compozitia obtinuta o punem intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.
Introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade. Cand checul este bine rumenit si trece de testul cu scobitoarea il scoatem din cuptor si-l lasam sa se raceasca apoi il feliem si aperitivul este taman bun pentru a fi servit.
Pofta buna!
1
Un aperitiv foarte gustos ..