Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 7427 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si usor de facut, delicios pentru mic dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 200g inimi de pui
  • 200g ciuperci
  • 30ml ulei
  • 3 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 fir praz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 legatura Frunze de patrunjel
  • Sare
  • Piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci:

Inimile de pui, le sectionam in doua, pe lungime si le spalam bine. Morcovul il curatam, spalam si-l dam pe razatoarea mare. Ciupercile spalate le feliem. Patrunjelul il tocam, iar ouale le batem separat intr-un bol.Ceapa si prazul le taiem fideluta, iar ardeiul cubulete.

Punem uleiul intr-o tigaie la incins, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam putin la calit, cam 2’ dupa care adaugam inimile. Amestecam si calim inca putin pana carnea isi schimba culoarea(aprox inca 2-3’) dupa care adaugam morcovul ras si ciupercile. Lasam pe foc sa dea cateva clocote si sa se evapore zeama lasata de ciuperci, cam 15’ apoi tragem tigaia de pe flacara. Asezonam, adaugam ouale si verdeata, amestecam totul si rasturnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30’ la foc mediu. Dupa 25’ scoatem tava si indepartam folia, dam tava dinnou la cuptor pentru a se forma crusta de deasupra.

Lasam la racit, apoi feliem checul si-l servim  alaturi de ceapa verde si ridichi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne (polpettone)