Chec aperitiv cu ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 18976 vizualizari

 

Inspirat de rulada DIACONTA a iesit ceva bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 300g parizer
  • 100g costita
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • marar
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit cu ciupercile taiate marunt.

Dupa ce se inmoaie putin se pune si ardeiul taiat marunt, parizerul si costita taiate cubulete, vegeta, boia, sare, piper si se mai caleste putin. La final se pune mararul si se lasa la racit.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si smantana si se bate bine.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura de jos in sus.

Se adauga si ciupercile cu parizerul si costita racite si cascavalul si se amesteca bine.

Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pana se rumeneste putin. (30-40 minute)

Se scoate si se rade cascaval deasupra si se mai introduce 10 minute in cuptor pana se rumeneste cascavalul.

Se scoate din tava dupa ce se raceste complet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amuse bouche