Chec aperitiv cu ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 18902 vizualizari

 

Inspirat de rulada DIACONTA a iesit ceva bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 300g parizer
  • 100g costita
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • marar
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit cu ciupercile taiate marunt.

Dupa ce se inmoaie putin se pune si ardeiul taiat marunt, parizerul si costita taiate cubulete, vegeta, boia, sare, piper si se mai caleste putin. La final se pune mararul si se lasa la racit.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si smantana si se bate bine.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura de jos in sus.

Se adauga si ciupercile cu parizerul si costita racite si cascavalul si se amesteca bine.

Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pana se rumeneste putin. (30-40 minute)

Se scoate si se rade cascaval deasupra si se mai introduce 10 minute in cuptor pana se rumeneste cascavalul.

Se scoate din tava dupa ce se raceste complet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca