Pentru ca de maine incep munca si concediul se termina,am facut astazi “curatenie” prin frigider si pentru ca am gasit de toate,am decis sa mai fac un chec aperitiv,mai ales ca lui iubi al meu ii place mult acest gen de preparat.
Am pregatit toate ingredientele,inainte de a le amesteca,am taiat cubulete dovleceii,am taiat carnatul cubulete mici,hribii,i-am tocat marunt,pestele l-am desfacut fasii mici,Toate aceste ingrediente le-am pus intr-un bol si le-am condimentat,am ras branza pe razatoarea mica si am amestecat-o si pe ea cu ingredientele.
Intr-un bol am batut bine cele 7 oua,am adaugat apoi iaurtul peste ele si am continuat sa amestec,am adaugat apoi faina,si cand faina a fost complet incorporata,am pus acest aluat peste ingredientele tocate si am amestcat usor.
Am pregatit 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt,am pus compozitia de mai sus in cele 2 tavi si inainte de a le da la cuptor,am pus buchetele de brocoli din loc in loc.
Cantitatea pregatita de mine mai sus este pentru 2 tavi de chec,daca doriti sa faceti o cantitate mai mica,injumatatiti toate cantitatile.
*Galangalul este o radacina asemanatoare ghimbirului,care da o aroma asiatica mancarurilor,se poate folosi ras sau feliat sau,pus bucata in mancare si apoi scos cand mancarea e gatita.
Pofta mare!