Cu cateva branzeturi ratacite si albusuri ramase de la o prajitura am facut repede ceva pentru masa de seara...
Mixam albusurile cu sare pana obtinem o bezea tare. Adaugam treptat galbenusurile, apoi uleiul in fir subtire ca la maioneza. Iaurtul lasat la temperatura camerei il adaugam in 2-3 transe la compozitia de oua. Branzeturile le maruntim pentru cateva secunde la robot.
Faina o amestecam cu praful de copt. Loboda o taiem in fasii subtiri, iar mararul il taiem marunt. Cu un tel tip para amestecam usor in aluat si adaugam cate putin din branza si din faina. Amestecam usor de jos in sus cu telul sa scoatem cat mai putin aer din compozitie.
Cand am terminat de pus toata faina si branza adaugam loboda si mararul si amestecam cu o spatula. Compozitia va avea o consistenta destul de groasa.
Punem aluatul in tava de chec tapetata cu ulei si faina si dam tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 60 minute.
Lasam sa se raceasca, portionam si servim dupa preferinte cu salate, legume, ketchup...Sa va fie de folos!