Chec aperitiv

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 4910 vizualizari

 

M-am inspirat de la retetele de pe bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 7-8 linguri faina
  • 1 ardei rosu
  • 10 felii de pastrama
  • 1 ardei galben
  • o mana de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat spuma.

peste se pune smantana ,apoi faina in ploaie.

lasam acest aluat deoparte.

ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete.

pastrama se taie tot cuburi.

maslinele li se scot samburii si se taie felii.

patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca foarte marunt.

toate acestea se pun in ligheanul cu aluat.

peste se pune putin piper si vegeta.

acestea se amesteca bine toate.

se ia o tava de chec,se unge cuputina margarina.

se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se da in cuptorul incins circa 60-70min.

cand e gata se scoate,se lasa sa se raceasca si se serveste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:45

arata tare bine

Rocsi 1

01.06.2010, 10:51

mersi nadina de furculiete mai am cateva feliute asa k te poftesc...la fel pusikmea te poftesc la o feliuta

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute