Chec aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 6551 vizualizari

 

Bun rau! :-P

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 350 g. afumatura ( kaizer, ceafa, piept afumat )
  • 350 g cascaval
  • 100 g unt
  • 10-15 masline fara samburi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Galbenusurile se freaca bine cu untul putin topit, apoi adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare. Turnam faina treptat batand continuu.

Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, amestecand de jos in sus.

Potrivim de sare si piper.

Impartim compozitia in doua si o turnam in tavi unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina.Decoram cu felii de masline si dam la cuptor cca 35-40 min.

 Taiem felii dupa ce s-a racit, deoarece cascavalul este inca cleios, iar compozitia se poate sfarma.

TIPS-URI

1

s-ar putea denumi si " pizza chec "

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Sylvia 1

06.05.2010, 14:58

Excelenta reteta , tare imi plac checurile sarate !

Ina 1

06.05.2010, 18:51

Si mie-mi place mult, Sylvia. E si simplu de facut, iar ingredientele pot varia....ce are omul prin casa

Bya Ralu 1

09.05.2012, 19:17

delicios,trebuie incercat,punem la favo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise (2)