Chec aperitiv

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • sare
  • branza sarata rasa circa 150 gr
  • 2 buc carnat cabanos
  • un ardei gras mare
  • un praf de copt
  • 5 lg faina cu varf
  • ulei o lg
  • lapte 2 lg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga galbenusurile si lingurile de ulei si lapte. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi se adauga in compozitie,daca este groasa compozitia,se mai adauga lapte. Apoi se adauga branza rasa si se amesteca si apoi carnatul cabanos taiat si ardeiul taiat marunt.

Se pune intr-o tava unde am pus foaie de pergament si am pus compozitia si am bagat-o la cuptor. Se verifica pana trece testul cu scobitoare.

Se serveste ca si aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv