Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 6506 vizualizari

 

imi plac tare mult checurile astea si au mare succes la evenimente speciale...

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia de diferite culori (eu am avut in congelator,gata taiati din vara)
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr telemea rasa
  • 250 gr cascaval ras
  • 1 conserva ciuperci taiate
  • 250 gr sunculita taraneasca
  • 5 oua
  • 3-4 oua fierte tari
  • 5 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ciupercile le  punem la scurs intr-o sita.

Ardeii si ceapa le curatam si le taiem bucati mici.

Sunculita o taiem cubulete.

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem cu un praf de sare si piper pana se intarescd,apoi adaugam galbenusurile.Adaugam smantana,cascavalul si telemeaua si amestecam bine,mai condimentam daca trebuie,apoi completam cu faina si pesmet..Punem si ardeii,ciupercile,ceapa verde si sunculita si omogenizam bine totul.

Punem intr-o forma de copt o hartie de copt unsa cu ulei jumatate din compozitie peste care punem ouale intregi fierte.Turnam deasupra restul compozitiei si nivelam.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos checul.

Servim atat cald cat si rece.Lasam sa se raceasca bine daca vrem sa se poata taia frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea