Chec aperitiv

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 4589 vizualizari

 

de foarte mult timp am vrut sa incerc si eu varianta asta a checului si azi l-am facut pentru dimineata, e tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • 10 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • carne de pui fiarta
  • sunculita de pui
  • masline
  • branza
  • cascaval
  • patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper ( eu n-am pus pentru ca n-am voie )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam galbenusurile, laptele, faina si praful de copt, omogenizam compozitia.

Tocam carnea, sunculita, branza si cascavalul cubulete.

Punem carnea, sunculita, branza, cascavalul, maslinele, si patrunjelul tocat marunt, sare si boia  peste compozitia rezultata si amestecam cu usor cu lingura.

Ungem o forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia in forma si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 25- 30  de minute.

Dupa ce s-a copt scoatem din forma.

Se serveste atat cald, cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]