Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2010 | 23563 vizualizari

COMENTARII (70)

ramonapac 1

27.12.2010, 19:51

Pare a fi tare bun. Ar fi fost de folos si-un indiciu referitor la temperatura!

Sylvia 1

27.12.2010, 21:35

Sarbatori fericite, superba mancare

ela 1

27.12.2010, 22:50

Sylvia

ela 1

27.12.2010, 22:52

Ramonapac te referi la temperatura la care coci aperitivul,trebuie lasat la foc potrivit,timpul depinde de cuptorul fiecaruia,pana devine auriu,cel mult 50minute,cel mai bun timp este intre 40 si 50minute,maxim

ela 1

27.12.2010, 22:53

Silvioara

ramonapac 1

28.12.2010, 09:38

Aha... multumesc mult pentru promptul raspuns. O sa-l incercam, probabil, maine, fiindca poimaine avem invitati la masa si tocmai bine ne prinde aceasta reteta noua.

Salutari si multumiri inca o data!

ela 1

28.12.2010, 10:08

Ramonapac,sa il lasi neaparat sa se raceasca in forma cel putin 30min,chiar o ora si de abea apoi sa il tai,altfel se sfarama,cu cat il lasi mai mult sa se raceasca cu atat mai frumos se taie

ramonapac 1

28.12.2010, 10:29

Multumesc pentru sfat - o sa-l pun in aplicare.

ela 1

28.12.2010, 10:49

DIANA B 1

28.12.2010, 11:10

Ce bine si bun mi-a iesiiit ... ms de reteta

ela 1

28.12.2010, 11:49

Onesta,ma bucur ca ti-a placut,si mie mi-a placut la nebunie,il fac si de revelion,cu ceva ingrediente in plus

zaharia_mihaela2005 1

28.12.2010, 14:28

ela 1

28.12.2010, 14:50

Mihaela

ramonapac 1

28.12.2010, 20:32

Ela, ce se intampla cu galbenii stransi?
I-am descoperit de curand si nu-mi pot imagina ce rost au...?

ela 1

28.12.2010, 23:20

Ramonapac,galbenii se acumuleaza postand retete si articole,facand comentarii la retete,iar cu acesti galbeni poti cumpara virtual produse din camara bucatarasilor http://www.bucataras.ro/camara/ de aici

ramonapac 1

29.12.2010, 10:22

Ah, da. Acum m-am lamurit. Multumesc.

ela 1

29.12.2010, 10:24

cu placere

Adinacarla 1

11.02.2011, 13:42

arata super...la favorite cu el...

Sandie 1

18.03.2012, 14:01

Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.

ela 1

18.03.2012, 21:11

Sandie,multumesc pentru aprecieri,chiar este o idee buna sa pui hartie de copt pe fundul tavii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv