Chec aperitiv

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 71104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 carnaciori oltenesti
  • 2 ardei grasi rosii
  • 150-200 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 150-200 g sunca de Praga
  • 500 g faina
  • 6 oua
  • 5-6 linguri ulei
  • 400-500 ml lapte
  • 2 rosii
  • 1 plic praf de copt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate, carnaciorii si sunca cubulete, ardeiul gras taiat si el cubulete, cascavalul ras si amestecam usor pentru a nu se sfarama maslinele.

Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.

Dam rosiile prin razatoare, amestecam cu putin cascaval ras si turnam deasupra compozitiei.

Dam la cuptor si coacem  circa 40-45 minute, dupa care scoatem, lasam sa se raceasca si apoi taiem .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Isabbela18 1

16.03.2014, 17:41

Buna, copozitia toata se amesteca cu mixerul sau numai la inceput cand se pune faina,ouale,laptele,si praful de copt.Multumesc.Astepr raspuns.

gabymady 1

10.12.2014, 23:10

Interesant bvo

nirolf 1

20.10.2016, 18:06

Timpul de coacere este trecut in reteta dar temperatura nu.Cu sunca de praga ce facem?este trecuta in ingrediente dar in reteta nu?cind se pune in compozitie?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu boia