Chec

de madab in Dulciuri, 13 Mar 2015 | 2898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat
  • praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • putin ulei
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separ.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta.  Se bat pana spuma albusurile sunt foarte bine facute (sa fie tare). Se adauga si galbenusurIle si se amesteca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune intr-o sita si se toarna in ploaie peste compozitie. Se amesteca cu o lingura de lemn dar de jos in sus si foarte incet. Tava in care vom face checul se unge cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina. Compozitia se toarna in tava si se da la cuptorul preincalzit. Cine doreste poate sa opreasca putina compozitie si sa o amestece cu cacao asa cum am facut eu. Se lasa in cuptor pana trece testul cu scobitoarea dar la foc mediu.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec in onduleuri