Chant eclair

de ionela2682 in Dulciuri, 18 Mai 2010 | 21490 vizualizari

COMENTARII (13)

ela 1

18.05.2010, 17:28

mai devreme ma gandeam ca nu ai mai fost pe aici

ionela2682 1

18.05.2010, 17:29

de ce sa nu fiu? cum vrei sa le prepar in fata monitorului? tre sa mai stau si in bucatarie! te invit la o prajiturica!

madi_marin 1

18.05.2010, 17:42

foarte bine arata prajiturica......minunat

Rocsi 1

18.05.2010, 21:40

mmm...ce delioasa

ionela2682 1

19.05.2010, 10:00

multumesc fetelor! intradevar e super buna!

Miha 1

19.05.2010, 10:14

La noi la cofetarie prajiturica asta arata altfel, dar si a ta arata super super.

madi_marin 1

19.05.2010, 11:05

asa e ,Miha.....ai dreptate....arata altfel la cofetarie, dar ce conteaza cum se numeste daca e buna si aspectuasa, nu....?

ionela2682 1

20.05.2010, 10:46

si eu ma miram ce bine poate sa imite acel gust al prajiturilor din copilarie ,de la cofetarie! crema merge si la torturi! e superbuna!

silvi0ara 1

20.05.2010, 11:00

janet 1

29.05.2010, 19:01

Am salvat-o la favorite!Super!

gaby_duceag 1

29.05.2010, 19:05

FOARTE FAINA!

ionela2682 1

31.05.2010, 11:21

multumesc fetelor!

ryta 1

08.03.2014, 19:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu vanilie si gem de caise