Ceapa murata cu rozmarin

de lia maria in Conserve, 20 Sep 2010 | 9249 vizualizari

 

O conserva pentru iarna, usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ceapa marunta
  • hrean
  • Otet
  • Zahar
  • Pikant fix –dulce-acrisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa murata cu rozmarin:

Se curata ceapa si se spala. La fel curatam, spalam si taiem in felii, hreanul.Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plic. In borcane de 800g, bine spalate si uscate, indesam ceapa, cu grija sa nu se sparga dar sa intre cat mai multe bucati. Punem in fiecare borcan cate 2-3 felii de hrean, iar deasupra cate o crenguta de rozmarin proaspat. Turnam lichid peste si capsam.

Vom avea la iarna, o cepa murata cu o aroma aparte, pe care o servim ca muratura, dar o putem folosi  si ca décor pentru preparatele culinare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa murata cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

21.09.2010, 17:55

Din asta nu am pus,asa ca am sa vin la tine la un borcanel

mihaelar63 1

30.09.2011, 22:59

Arata grozav
Am sa pun si eu , baiatul meu imi tot cere

diaconta 1

30.09.2011, 23:01

sigur are un gust tentant

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida