Ufffffffffff....ca harnicuta mai sunt:)).........strang si voturi,postez si retete.
Spalam carnea ,o uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si o condimentam cu sare ,piper si rozmarin .Lasam carnea la rece cat timp ne ocupam de legume.Curatam telina ,pastarnacul si morcovii.Le spalam si apoi le taiem dupa placul fiecaruia.Asezam legumele intr-o tava ,le stropim cu putin ulei de masline si apoi le condimentam cu sare,piper si rozmarin.Deasupra legumelor asezam bucatile de carne.Turnam o cana de apa (atata cat sa acopere legumele) si dam la cuptor.Cand atat carnea cat si legumele sunt bine facute scoatem ceafa pe o farfurie apoi legumele pe care le vom mixa. In tava in care am avut friptura punem cateva picaturi de ulei de masline apoi turnam sosul de legume si bulionul.Amestecam si lasam pe foc circa 5-7 min.Potrivim de sare si piper.Trebuie spus ca sosul rezultat are o consistenta mai groasa. Servim friptura alaturi de paste(eu am avut integrale) pe care le stropim cu acest sos .Asezonam cu patrunjel verde.
Pofta buna!