Ceafa de porc cu sos de mustar

de Bya Ralu in Porc, 8 Dec 2012 | 7452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de ceafa de porc
  • faina
  • sare,piper,boia dulce
  • unt

Pentru sos:

  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa alba si cateva frunze de ceapa verde
  • 150 ml smantana
  • 50 ml vodca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de mustar:

Bucatiile de ceafa de porc se pun in folie alimentara si se bat pe ambele parti cu tocatorul de snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.Intr-o tigaie se pune unt si se adauga cate o felie de carne(depinde cat de mari sunt si cate incap in tigaie).Se prajesc cca 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe o farfurie.

Pentru sos:

Se toaca ceapa marunt,se pune intr-o tigaie cu putin unt ,se caleste cateva minute si se stinge cu vodca(eu am avut vodca cu gust de mere...yammy),se adauga smantana,putina apa si mustarul.Asezonam cu sare si piper si adaugam bucatiile de carne,le lasam acoperite cu un capac cca 10 minute.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de mustar