Castraveti murati traditionali

de Alexandra Burz in Muraturi, 22 Iul 2015 | 26718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg castraveti potriviti ca marime
  • 500 ml otet din vin 9 grade
  • 200 gr zahar
  • sare
  • hrean
  • cimbru si marar proaspat
  • 3 morcovi
  • apa
  • 2 plicuri salicilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati traditionali:

  • Spalati bine castraveciorii si lasatii la scurs.
  • Asezati in borcane cimbru si marar proaspat, hreanul taiat bastonase si castraveciorii.
  • Morcovii se taie rondele si se aranjeaza printre castraveti.
  • Cand sunt gata asezati in borcane castravetii umpleti cu apa, dupa care goliti-o intr-o cratita.
  • Adaugati sare....otet...zahar dupa gust.
  • Lasatri sa dea cateva clocote.
  • La final adaugati salicilatul si amestecati bine pana se topeste.
  • Umpleti borcanele...sigilati-le si pastrati-le la loc racoros.

TIPS-URI

1

Cu aceeasi reteta puteti pune si gogonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati traditionali" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iute pentru iarna