Castraveti murati la borcan

de anisoara in Muraturi, 5 Iun 2010 | 165194 vizualizari

COMENTARII (57)

minel 1

28.10.2011, 15:34

am facut cum ai scris tu , si a iesit un rahat!Castraveciorii cat degetul mic, cat si cei cat inelarul AU SECAT!!!
Am stricat 10 kg de caastraveciori, precum si ingredientele.
Cine face ca mine, ca mine sa pateasca!!

Bya Ralu 1

25.06.2012, 22:09

iry-gabriela 1

06.07.2012, 21:07

interesant de facut....dar mai mult ma pus pe ganduri, ce ma fac eu daca daca trebuie sa muncesc tot la fel de mult pe cat ai scris tu aici?????am glumit sa stii si felicitari pt aceasta super prezentare si arta numai buni de mancat

bety 1

17.07.2012, 16:20

si mie imi plac muraturile acre,dar vreau sa teintreb ceva:boabe de piper si de mustarnu se pun ,sunt mai buni castravetii fara?vreau sa incerv varianta asta,dar nu stiu ce condimente sa pun.vreo idee?

adry88 1

16.09.2012, 14:16

bravo

gaby_gabytza 1

01.10.2012, 14:59

super reteta

AliSebi 1

12.10.2012, 09:03

Am facut-o anul trecut- este super!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura (reteta Motan)