Castraveti in otet (bulgaresti)

de dakris in Muraturi, 30 Aug 2012 | 7353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 2,4 kg castraveti medii
  • 6 borcane de 720 ml
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • piper boabe
  • sare
  • zahar
  • otet
  • flori de marar uscate
  • optional: frunze dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet (bulgaresti):

In fiecare borcan se pun: 1 lingurita cu varf sare pt muraturi, 1 lingurita cu varf zahar, 1/3 lingurita piper boabe, 1 frunza de dafin mica, 4-5 linguri otet (dupa gust), marar uscat, 5-6 rondele morcov, 1-2 rondele ceapa, 8-9 castraveti, apa pana la filet. Se capseaza borcanele si se sterilizeaza la foc mediu 20 min din momentul in care au inceput sa fiarba. Se acopera vasul in care au fiert borcanele cu prosoape de bucatarie si se mentin asa pana la racirea completa, apoi se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet (bulgaresti)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.08.2012, 20:43

Gustosi

Laly 1

30.08.2012, 21:29

Foooarte buni

dakris 1

31.08.2012, 09:18

Bunica, si noi am mancat deja din ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura