Castraveti in otet (bulgaresti)

de dakris in Muraturi, 30 Aug 2012 | 8077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 2,4 kg castraveti medii
  • 6 borcane de 720 ml
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • piper boabe
  • sare
  • zahar
  • otet
  • flori de marar uscate
  • optional: frunze dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet (bulgaresti):

In fiecare borcan se pun: 1 lingurita cu varf sare pt muraturi, 1 lingurita cu varf zahar, 1/3 lingurita piper boabe, 1 frunza de dafin mica, 4-5 linguri otet (dupa gust), marar uscat, 5-6 rondele morcov, 1-2 rondele ceapa, 8-9 castraveti, apa pana la filet. Se capseaza borcanele si se sterilizeaza la foc mediu 20 min din momentul in care au inceput sa fiarba. Se acopera vasul in care au fiert borcanele cu prosoape de bucatarie si se mentin asa pana la racirea completa, apoi se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet (bulgaresti)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 400 lei
1699.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.08.2012, 20:43

Gustosi

Laly 1

30.08.2012, 21:29

Foooarte buni

dakris 1

31.08.2012, 09:18

Bunica, si noi am mancat deja din ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati, crocanti si deliciosi