Castraveti in otet

de ionela2682 in Muraturi, 5 Oct 2010 | 5844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru un borcan de 800 se folosesc:
  • 3-4 lg otet de vin
  • 1 lg zahar,
  • 1 lg sare mare,
  • 1 frunza de dafin,
  • 2-3 catei usturoi ,
  • 2-3 rondele ceapa,
  • cateva rondele morcov,
  • boabe de piper ,
  • boabe de mustar,
  • marar de preferet crengute uscate,
  • castraveti,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

-se completeaza cu apa dupa ce au fost umplute cu castraveti,se adauga restul ingredientelor,se capseaza si se sterilizeaza 30-40 min calculat din momentul in care a inceput sa fiarba apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porumb in otet (reteta Motan)