Castraveciori murati

de karmen in Muraturi, 21 Aug 2009 | 5183 vizualizari

 

ceva bun pentru iarna

 

INGREDIENTE

  • 5 kg castraveti,
  • piper,
  • sare,
  • 1l otet,
  • boabe de mustar,
  • hrean,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveciori murati:

Castravetii se spala si se curata hreanul. Se aseaza in borcan: hrean, frunze de telina, si castravetii. Se pune apa la fiert impreuna, cu otetul, piper boabe, boabe mustar si sarea.Dupa ce apa a inceput sa fiarba se toarna peste castravetii din borcan.deasupra se pot pune tulpiniile de telina. Se capseaza borcanul si se pune pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bunica 1

23.08.2009, 10:50

karmen,care este proportia apa- otet?

karmen 1

27.08.2009, 17:59

eu la 5 kg de castraveti am pus un litru de otet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveți murați - de vară