Castane coapte

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 4403 vizualizari

 

Imi plac castanele si imi amintesc de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castane
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Castanele se pun in apa cu sare si se lasa 1 ora.

Se cresteaza castanele ca sa nu explodeze si sa se desfaca mai usor.

Se pun castanele pe tava.

Trebuie stropite din cand in cand. Se intorc de pe o parte pe alta.

Se coc aprox. 20-30 de minute la 200°C. 

Se acopera cu un prosop ud si se lasa asa cateva minute, apoi se descojesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot consuma asa sau se poate face piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

02.04.2014, 20:54

Adriana multumesc!

GeorgiaA 1

05.04.2014, 22:05

vreau si eu

Tabita _ 1

05.04.2014, 23:54

Georgia, le-am facut mai demult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castane coapte la cuptor