Cascaval pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 3732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval(cca 300 g am folosit)
  • 2 oua
  • pesmet(de paine am avut eu)
  • faina
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem felii de cascaval grosute,

Batem bine ouale cu sare si piper dupa gust,

In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul,

Feliile de cascaval le trecem prin faina,oul batut,pesmet si repetam incam o data(avand grija sa acoperim bine cascavalul sa nu ne trezim ca ne curge in tigaie)

Se prajeste in uleiul incalzit cca 2 min pana se rumeste frumos pe ambele parti,

Se scoate pe un servetel absorbant,

Noi am servit alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto