Cascaval pane

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2010 | 5301 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

16.02.2010, 10:42

Ce-mi placeeee!

ionix 1

16.02.2010, 11:10

sustin ideea Mihai... ce-mi placeeeeeeeeeee

violette 1

16.02.2010, 11:14

Delicios

madi_marin 1

16.02.2010, 11:37

ma bucur ca va place....e intr-adevar bun bun...

Rocsi 1

16.02.2010, 12:30

ala_oancea 1

16.02.2010, 13:46

Imi place mult cascavalul pane, dar tot timpul imi curge ... Ce fel de cascaval ai folosit ?

madi_marin 1

16.02.2010, 15:13

pai am avut un calup de cascaval Rucar...cred ...luat de la Real. e foarte bun si e un cascaval tare....chiar daca nu sta la frigider. si ideea e sa nu il tii mult la prajit.....si sa il acoperi bine cu compozitia de pane...

Oana 1

16.02.2010, 18:52

Ala, eu am un secret Dar ti-l spun numai tie Cascavalul il tai felii grosute, cum zice Madi, apoi il pui pe farfurie in congelator, vreo 10 minute, doar sa se intareasca bine. Apoi il dai prin ou, faina, pesmet si il prajesti. Garantat, nu o sa curga

madi_marin 1

16.02.2010, 19:02

Ala, noi n-am auzit ....n-am vazut....nimic nimic.....

Bunica 1

16.02.2010, 20:49

Ce-mi place cand se spun secrete pe Bucataras ! Eu n-am auzit nimic ,dar am bagat la cap. Foarte bun cascavalul pane !

ionix 1

16.02.2010, 20:54

Oana, nici eu n-am auzit nimic... cascavalul asta pane ii place sotului meu la nebunie

Sylvia 1

16.02.2010, 21:16

Si mie imi placeeee !!

ala_oancea 1

16.02.2010, 22:13

Multumesc pentru sfat Am sa incerc si asa

liana_geicu 1

16.02.2010, 23:11

Nu am facut niciodata, dar in weekend o sa fac si eu; am notat ideea!

rivka 1

17.02.2010, 18:43

chestiile astea ingrasa horror dar sunt buneeee

madi_marin 1

17.02.2010, 19:03

Teo 1

17.02.2010, 23:33

Madi ,iar ma asez la masa ta ,asa mai intr- un colt; in timp ce comentez ,inghit in sec;

madi_marin 1

18.02.2010, 08:48

diana_k 1

19.02.2010, 10:27

o bunatate, si mie mi s-a intamplat sa curga, conteaza oare si ce fel de cascaval folosim?? oricum am bagat la cap ce nu trebuia auzit

Oana 1

19.02.2010, 15:11

Ma bucur ca v-am fost de folos Acum cine-a vazut, asta e Diana, sa stii ca eu am facut cu orice tip si iese mereu

ela 1

22.02.2010, 20:16

e buuuun...Madi cred ca eu si Teo osa ne mutam la tine ca tare ne place cum gatesti,e mancarea ca la mama acasa

madi_marin 1

23.02.2010, 10:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac