Cas carne

de cec in Mezel de casa, 4 Ian 2011 | 13255 vizualizari

 

Reteta postata de bunny pe artaculinara
E fff bun si a fost apreciat in casa, cu siguranta se va repeta

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc mai grasa,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite de sare,
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant),
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei,
  • 2 lingurite de cimbru uscat,
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas carne:

Procedeu:

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna,

se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca

Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec,(tava mea nefiind antiaderenta am pus hartie de copt) pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 20:50

cec 1

05.01.2011, 21:46

adry88 1

04.06.2011, 10:10

placeeeeeeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de pui