Cas carne

de cec in Mezel de casa, 4 Ian 2011 | 12638 vizualizari

 

Reteta postata de bunny pe artaculinara
E fff bun si a fost apreciat in casa, cu siguranta se va repeta

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc mai grasa,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite de sare,
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant),
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei,
  • 2 lingurite de cimbru uscat,
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas carne:

Procedeu:

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna,

se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca

Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec,(tava mea nefiind antiaderenta am pus hartie de copt) pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sunca de pui