Cartofi umpluti la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2010 | 8131 vizualizari

 

sursa:teo's kitchen

 

INGREDIENTE

  • -6 cartofi medii
  • -2 felii de cascaval
  • -4 felii de salam
  • -2 felii sunca
  • -3 felii kaizer
  • -1 ceapa mica
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se fierb in coaja(pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata.Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc cu ajutorul unei lingurite ca in imagine:


Mezelurile se taie in bucati marunte si se pun in tigaie cu o lingura de ulei.

Cand s-au rumenit se adauga ceapa tocata marunt,marunt si se mai lasa pana se inmoaie,apoi se adauga miezul scobit si pisat cu furculita.

Se umplu cartofii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.Se pune cate o bucatica de cascaval sau se rade si daca doriti si o bucatica de sunca si se  dau 10 min la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)