Cartofi umpluti

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 4826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de dimensiune medie
  • 1 bucata cabanos
  • 50 g telemea de vaca
  • 5 catei usturoi
  • branza fondue pt servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb in coaja, se las la racit putin apoi se curata.

Se scobesc cu o lingurita ,

Punem in scobitura, cabanos taiat feliute, telemea taiata cubulete, si usturoi taiat feliute.

Dam la cuptor pentru 15 minute,

Noi am servit cu branza fondue.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]