Cartofi taranesti cu sunca

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 2795 vizualizari

 

Acest preparat este perfect servit ca garnitura, cat si simplu.A iesit un deliciu!
Mi-a placut mult! :)
Multumesc Timea pentru reteta! (cu cateva schimbari)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 50 gr. sunca afumata
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sunca:

Curatam carofii, ii taiem in 4 sferturi si ii punem la fiert pentru 15 minute, in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert oprim focul si ii lasam deoparte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ceapa tocata solzisori si sunca taiata feliute subtiri. Lasam sa se caleasca.

Adaugam si cartofii, nu unii peste altii, deoarece cand ii amestecam ii vom zdrobi.

Dupa ce si cartofi au prins o crusta aurie adaugam sare, piperul si amestecam.

Ii servim calzi cu o bucatica de carnita, sau simpli.

 

TIPS-URI

1

Cand fierbeti cartofii, nu ii fierbeti prea tare, deoarece se vor zdrobi usor

2

Puteti orna cu verdeata proaspat tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

Valyvalentyna 1

02.02.2015, 20:11

Buni..

alilianaa 1

02.02.2015, 21:09

Bya Ralu 1

03.02.2015, 03:35

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Terina din ficat de pui infasurata in bacon