Cartofi suedezi

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2015 | 7859 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac reteta aceasta .... Rezultat: o garnitura frumoasa si delicioasa

Verdețurile de Provence sunt un amestec de ierburi mediteraneene, care conțin rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.
După cum o arată și numele, este un amestec specific zonei de sud a Franței

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi (sau cati aveti nevoie)
  • 4 linguri de ulei
  • ierburi de provence, sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi suedezi:

Incalziti cuptorul la 200°C.

Spalati bine cartofii cu tot cu coaja.

Se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda

Se presara cu ierburi, sare si piper.

Puneti-i cate doi pe o folie de aluminiu si ungeti-i cu ulei.

Inchideti folia si-i puneti intr-un vas la cuptor pentru 30 - 40 minute.

 

Serviti-i calzi cu peste, carne, o salata verde..... – eu am facut un pui la cuptor in acelasi timp.

 

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

Se taie felii, dar nu pana jos, sa nu se desprinda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi suedezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

11.10.2015, 18:43

buni, buni!

Teo 1

11.10.2015, 20:27

Vai,cat de bine arata!

Rocsi 1

12.10.2015, 19:49

Sunt tare buni si asa frumos s-au rumenit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in vin cu cartofi suedezi si sos de merisoare