Cartofi prajiti a la Raluca

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 5173 vizualizari

 

raluca e colega mea

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 100 gr salam de vara
  • vegeta,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti a la Raluca:

Se curata cartofii si se taie felii ca pentru cartofii pai.Se pune ulei in tigaie si se pune pe foc,se adauga cartofii sa se prajeasca.Intre timp se taie salamul cuburi mai mari sau mai mici cum va place,se adauga peste cartofi si se lasa sa se prajeasca impreuna.Se bat ouale cu vegeta si piper dupa gust si se toarna peste cartofi si salam si se lasa sa se inchege.Se pune in farfurie ,si daca vrei poti sa ti mai adaugi sare si piper .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti a la Raluca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi cu sunca si ciuperci