Cartofi picanti la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 23 Aug 2009 | 8826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti la cuptor:

Cartofii curatati si taiati in sferturi,se aseaza intr-o tava teflonata.

Se presara cu sare,piper,cimbru si rozmarin,dupa preferinta.

Repartizam si pesmetul si stropim cu ulei. Amestecam totul cu o lingura,astfel incat toate bucatile de cartofi sa fie acoperite de pesmet.

Dam tava la cutor,la foc mediu,pana se rumenesc cartofii.

Recomand din toata inima sa se serveasca cu tzatziki. E delicios. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras 1

05.10.2009, 22:23

, senzatie, desi eu n-am cartofi in meniu, am mincat vreo 2 din astia

Miha 1

05.10.2009, 23:09

Daca ai mancat tu cartofi inseamna ca au fost tare buni.

Michelle 1

13.11.2009, 00:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crocantele de cartofi