Cartofi noi umpluti la cuptor

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2010 | 35685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi potriviti ca marime
  • 200g gusa afumata sau kaizer
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1/2 capatana usturoi
  • marar
  • cimbru
  • chilli
  • 1 ceasca supa de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti la cuptor:

Se curata si se spala cartofii apoi se taie un capacel in partea de sus si se scoate cu ajutorul unei lingurite o parte din miez.acesta se trece prin masina de tocat apoi se amesteca cu kaizerul taiat marunt,cu oul,verdeturile si usturoiul tocate marunt,cu sare si piper dupa gust.cu acest amestec se umplu cartofii,se presara cu chilli,se pun capacelele de cartof si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se toarna supa cu grija in tava ,se acopera cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 45 minute,in ultimele 10 minute se indeparteaza folia pt a se rumeni usor cartofii.

Se servesc cu iaurt amestecat cu marar verde si un catel de usturoi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose mediteraneene