Cartofi la cuptor cu telemea

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2009 | 6618 vizualizari

COMENTARII (7)

Michelle 1

02.12.2009, 10:13

bun,bun

ala_oancea 1

02.12.2009, 12:13

Delicios

liana_geicu 1

02.12.2009, 12:57

suna bine, dar eu as face cartofii copti, nu fierti, parca au un gust mai bun!

MIMI 1

02.12.2009, 17:12

delicios ,abea astept sa incerc si eu

rivka 1

02.12.2009, 19:50

buniiiiiiiiiiiii as fii in stare sa mananc asa ceva pana imi plezneste burta(eu nu sunt pretentioasa, da-mi cartofi si branza si sunt fericita) , da fara oregano...pt mine , buniiiiiiiiiiiii dar numai 2 ai mancat???

nyana 1

02.12.2009, 22:47

bunn gustos

pana_luminita 1

03.12.2009, 09:17

am facut doar doi , pt ca nu se mancau ( am facut seara tarziu cred ca era ora 1 , si nu sunt la fel de buni a doua zi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tava