Cartofi la cuptor cu sunca presata

de alexa0105 in Porc, 19 Sep 2009 | 8597 vizualizari

Cartofi la cuptor cu sunca presata

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 200 gr de sunca presata
  • 500 ml de lapte
  • 100 gr de cascaval
  • o ceapa potrivit de mare
  • 1 catel usturoi
  • frunze de patrunjel
  • smantana 2-3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sunca presata:

Cartofii se taie rondele si se pun in tava cu putin ulei, se baga 15 minute la cuptor. Intre timp sunca se taie fideluta, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Sunca presata, laptele, smantana, ceapa si patrunjelul taiat fin. Intre timp se scot cartofii si se adauga compozitia peste ei si se baga inapoi la cuptor 30 minute.Cand au trecut cele 30 minute, se scot din nou si se pune cascavalul ras pe deasupra, se mai baga la cuptor pentru 5 minute si se scot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.01.2012, 16:43

La multi ani!

Rocsi 1

05.01.2013, 11:10

La multi ani

Bunica 1

05.01.2014, 11:01

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat