Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie

de Mitinita in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 12721 vizualizari

 

La noi se zice ca aici e "Tara Cartofului".Bine, ca in alte zone ii gasiti cu mult mai ieftin,dar in principiu,aici se cultiva si se recolteaza cartofi.Nu stiu copil de prin zona care sa nu aleaga cartofii prajiti drept mancarea preferata. Dar noi adultii vrem si incercam si alte retete.

 

INGREDIENTE

  • coaja de la o lamaie,data pe razatoare
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita rozmarin proaspat
  • 1 lingurita cimbru proaspat
  • 500 gr cartofi
  • sare ,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie:

Se amesteca uleiul cu coaja de lamaie si se prajeste cam 30 de secunde. Se toarna intr-un bol si se adauga ierburile. Se taie cartofii in cuburi si se pun in bolul cu ulei. Se amesteca si se dau la cuptor. Se amesteca din cand in cand si se scot cand sunt rumeniti pe toate partile.

Se pun inapoi in bol si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu legume