Varza murata calita

de RoXx in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 5466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata mare
  • 1 ceapa mare
  • 7-8 linguri ulei floarea soarelui
  • 2-3 foi de dafin
  • 2 linguri pasta concentrata de tomate
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata calita:

Varza se taie fasii subtiri. Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul, apoi ceapa si se lasa 2-3 minute la foc mic pana se inmoaie. Apoi se adauga varza treptat si se pune apa pana aproape de nivelul verzei. Se asezoneaza cu sare si piper, se pun foile de dafin si se lasa la fiert aproximativ o ora la foc mic, timp in care se mai amesteca. Dupa ce a fiert, se adauga cimbrul si pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10-15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc