Cartofi la cuptor cu ierburi proaspete si gratar de pui

de EUSORINA in Pui, 6 Noi 2015 | 2635 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

 

INGREDIENTE

  • pentru cartofi:1 kg cartofi intregi ulei piper,sare,vegeta ierburi aromate pentru gratare de pui:6 felii de piept de pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ierburi proaspete si gratar de pui:

Se fierb putin cartofii intregi, apoi se condimenteaza si se pun in tava cu ulei, la cuptor. Cand se fac putin aurii se scot si de presara peste ei verdeata dupa bunul plac. Eu am pus patranjel si rozmarin. In timp ce cartofii sunt la cuptor facem gratarele de pui. Le asezam in farfurie cu garnitura de salata de varza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ierburi proaspete si gratar de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele din piept de pui