Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem apoi la fiert in apa rece cu sare pentru 20 minute. Cand sunt gata ii scurgem bine de apa.
Dovleceii ii spalam, ii taiem la extremitati apoi ii feliem.
Punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul s-a incins, prajim feliile de dovlecel. Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
In acelasi ulei prajim pancetta taiata bastonase. Cand este crocanta, o scoatem pe un servet de hartie.
Mozzarella o taiem felii si apoi bastonase (eu am folosit mozzarella speciala pentru pizza sau preparate la cuptor).
Ungem un vas pentru cuptor cu unt. Punem cartofii, presaram condimentele pentru cartofi apoi adaugam pancetta.
Ornam intreaga suprafata, alternand, cu dovleceii si mozzarella.
Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10-15 minute, pana ce mozzarella s-a topit.
Se serveste cald.
Pofta buna!