Cartofi la cuptor cu caciotta si patrunjel

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2014 | 3844 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

28.05.2014, 16:07

Nu ştiu cum e brânza pusă de tine (caciotta), dar, la caz de nevoie, mă descurc cu cea d capră ori oaie. Şi dacă nu mă satur din preparat, continui cu roşii şi brânză.
Bun, foarte bun!

Adele 1

28.05.2014, 16:09

ador caciotta

- Andreea - 1

28.05.2014, 16:13

Padre...mie imi place mult caciotta pentru ca imi aminteste de casul-telemeaua noastra...care (din pacate) aici nu le gasesc.

- Andreea - 1

28.05.2014, 16:13

Oana 1

28.05.2014, 16:13

Foarte gustosi!

- Andreea - 1

28.05.2014, 16:14

Adele,Oana

Bya Ralu 1

28.05.2014, 16:26

ce buni sunt

kukibella 1

28.05.2014, 16:27

Constelatialeu 1

28.05.2014, 16:55

Eu pe caciotta asta no cunosc,sa faca bine sa se prezinte..

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 17:18

arata super

cristeena20 1

28.05.2014, 17:42

ce buni sunt!1

babi5 1

28.05.2014, 18:38

<

babi5 1

28.05.2014, 18:39

<>

deyutzky 1

28.05.2014, 18:41

yummyy

- Andreea - 1

28.05.2014, 19:31

Micutza Luana 1

28.05.2014, 20:36

buni

Rocsi 1

28.05.2014, 21:07

O bunatate!

MotanLaOale 1

28.05.2014, 21:36

simona72 1

29.05.2014, 07:38

Tare buni!

laura_n 1

29.05.2014, 14:25

biig like!

- Andreea - 1

29.05.2014, 14:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet si cascaval