Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam si spalam cartofii.
Ii stergem cu servetele absorbante de apa in exces, ii taiem felii dar nu pana la baza (formam un soi de acordeon, vezi foto).
Intr-un bol separat amestecam toate condimentele.
Ungem catofii pe intreaga lor suprafata cu acest amestec de condimente,apoi ii asezam intr-o forma termorezistenta unsa cu margarina Rama.
Stropim cartofii cu cateva linguri de ulei si ii dam la copt, la temperatura ridicata pentru cca 30 min. (200-220 grade).
Din cand in cand ii mai intoarcem cu ajutorul furculitei sa se coaca uniform.
Atunci cand se rumenesc frumos pe toate partile sunt gata.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola