Cartofi la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2009 | 11734 vizualizari

 

este o adaptare a cartofilor frantuzesti imi pare rau ca nu am fost inspirata ieri sa fac si niste fotografii .data viitoare tin aparatul in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • cartofi (cam 8 bucati potriviti ca marime )
  • branza telemea
  • branza de oaie
  • smantana
  • sare piper
  • ciuperci de la conserva
  • 3-4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

cartofii se fierb in coaja se lasa sa se raceasca iar apoi se taie in cuburi potrivite ca marime

intr-o tava se aseaza un strat de cartofi apoi branza data pe razatoare,  condimente apoi iar cartofi si ciuperci iar deasupra se bat oua cu smantana  si se dau la cuptor pana se rumeneste deasupra

eu am servit ca si garnitura la friptura de porc la cuptor

foto:bucataras.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]