Cartofi in straturi

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 30 Oct 2010 | 6503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 2 carnati
  • 2 oua fierte
  • 1 ou crud
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi:

Cartofii se fierb in coaja,apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase.Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei.Ouale fierte se taie felii.O tava(eu am folosit una de chec)se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se aseaza un rand de cartofi,se condimenteaza si peste se rade putin cascaval.Peste cascaval se pun carnatii intr-un strat,apoi un strat de cartofi,cascaval,felii de oua,cartofi.Un ou se bate cu o lingura de apa,se sareaza si se pipereaza si se amesteca cu smantana.Acest amestec se toarna peste cartofi,uniform.Se rade multttt cscava si se da tava la cuptor pana se rumeneste cascavalul(45 min aprox).Noi am servit cu smantana si gogosari in otet!

 

TIPS-URI

1

se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi