Am răsfoit rețetele de la Penyy, preparate de Alex Petricean și mi-a făcut cu ochiul rețeta asta numai bună gătită slow la CrockPot 😉 Așa că am dat drumul la butoane 😉 Spor și poftă bună
Într-un vas mai înalt se amestecă sarea cu apa și cele 2 albușuri, până se obține o consistență de nisip umed.
Cartofii se spăla bine cu un burete de sârmă la prima utilizare.
În vasul de ceramic al minunatului aparat de gătit slow cooker Crock Pot se așază un strat de sare de cca. 1,5 cm, apoi se adaugă cartofii.
Se adaugă verdețurile aromatice și restul de sare rămasă.
Aparatul de gătit slow cook se setează pe programul HIGH 3 ore.
Cartofii se servesc fierbinți, spărgând și decupând organizat stratul de sare de deasupra.
Se savurează acompaniați după gustul fiecăruia simplu cu ulei de măsline sau sos de brânză/dulceață de ardei iute!
Spor și poftă bună!