Reteta m-a cucerit imediat,mie imi plac tare mult,se pot servi si cu galbiori.
Cuptorul se incalzeste la 200°.
Cartofii,telina,ceapa si usturoiul se curata,se taie rondele subtiri.
Intr-o oala se adauga smantana si supa de legume cu Thymian si piper.
Se lasa sa fiarba la foc mic. A se supraveghea fierberea.
Cand fierbe se adauga cartofii,radacina de telina,ceapa si usturoiul si se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute la foc mic.
Apoi se pune toata compozitia intr-o forma termorezistenta.
Se adauga si branza Emmentaler si se amesteca cu compozitia.
Se da la cuptor pentru 25-30 de minute.
Cand este gata ,se serveste cu salata sau cu preparate de carne,de exemplu:snitel,Cordon Bleu ,etc.
Pofta buna!
1
Se poate pregati si cu 300 gr de galbiori sau alte ciupercute.
2
Ideal alaturi de preparate de carne ,pentru pranz.
3
Ideal doar cu salate.
4
Eu am pus si cateva tije verzi de telina.