Cartofi gratinati

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 17730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 300 gr branza sarata de oaie sau cascaval
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se curata de coaja se spala bine si se taie rondele subtiri

Branza se da pe razatoarea mare

Se unge o tava cu unt

Se pune un strat de cartofi, un strat branza, sare, piper, nucsoara, putin lapte si putina smantana lichida

Continuam pana terminam ingredientele, in asa fel incat deasupra sa ramana branza

Se da la cuptor pt 60 minute acoperita cu o folie de aluminiu 

Dupa 30 minute se ia folia jos si se mai lasa inca 30 minute pentru a se rumeni

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

deasupra poate fi batute doua oua ca la omleta si cu smantana

2

se pot adauga si alte condimente dupa gustul fiecaruia: cimbru, rozmarin..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]