Cartofi frantuzesti a la Dana

de danadanutza23 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2016 | 3065 vizualizari

 

Aceasta este reteta preferata a nasului meu de cununie, eu am mai modificat-o putin.

 

INGREDIENTE

  • 1,500 g cartofi
  • 300 g cascaval
  • 400 g kaiser
  • 6 oua fierte
  • 3-4 fire de cabanos
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 200 g smantana
  • 20 g unt
  • 1 lingurita de patrunjel

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti a la Dana:

Cartofii se spala, se curata si se pun la fiert. Cand sunt fierbinti se taie felii. Se ia un vas de yena sau o tava, se unge cu unt si se pune un strat de cartofi, apoi kaiser, cabanos, ouale taiate felii si cascaval. S epune si parmezan, alt strat de cartofi si se da la cuptor pentru 15 minute. Separat amestecam smanatana cu oul si punem peste un strat de cartofi. Dam la cuptor pentru ionca 15-20 minute, pana prinde crusta. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti a la Dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

20.06.2016, 20:41

AndrutzaP 1

21.06.2016, 10:22

denisizina24 1

20.07.2016, 10:35

Pentru a aduga un plus de culoare si un gust deosebit retetelor dumneavoastra, va rog vizitati, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari