Cartofi frantuzesti

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 45206 vizualizari

 

super buni si gustosi si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 5oo -600 g branza oaie
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude
  • sare
  • piper
  • 400 ml smantana
  • patrunjel
  • 100 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se dau prin razatoarea cu gauri mari

Ouale se fierb, sa fie tari.

Se unge un vas cu unt, apoi se pune un strat de cartofi  razuiti , apoi 4 oua razuite si ele, branza zdrobita sau razuita ,cateva cubulete de unt ,sare si piper dupa care se repeta operatiunea ( eu am pus 3 de cartofi si 2 de oua cu branza)

Se bat 2 oua crude cu smantana, se toarna deasupra si se pune la cuptor pt 20 minute pana se rumenesc bine

Se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia

Sectiunea taiata maine ca a e prea cald si nu se poate taiat bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu sunca si cascaval